Přejít na obsah

Mladá fronta Zdravotnické noviny ZDN

Finanční ohodnocení

zpět na seznam místností
peníze

Téma: Mzdy a platy

Jsou sestry a lékaři v ČR dostatečně finančně ohodnoceni? Jaké jsou rozdíly ve finančním ohodnocení zdravotníků v soukromém a státním sektoru?

Přidání komentáře

V diskusi celkem: 23 příspěvků
  • *
  • *
  • *

* - údaje označené hvězdičkou jsou povinné

Diskuse

Řazeno od nejčerstvějších příspěvků (Řadit podle vláken)

jirka3000 | 30.04.2013 19:12

reagovat

výdělek na internetu 20dillars2surf

Co je 20dollars2surf a jak se dá u nich vydělat? Jedná se o tzv. Surfbar, tedy, reklamní banner, který si nainstalujete do svého počítače a při surfování na internetu, se vám zobrazuje reklama navíc. Za každou minutu sledování této reklamy dostanete 1 kredit (bod). Na tom je založen celý systém a tím i pasivní příjem, tedy zkrátka peníze za to, že nic neděláte pouze vám běhá reklama na počítači navíc. Pokud ovšem chcete znásobit své příjmy, je nutné shánět lidi přes svůj referenční odkaz a dostávat z nich provize až do 10. úrovně dostáváte za každého člověka 10% toho co on za měsíc nasbírá svým surfováním, samozřejmě i provize z různých speciálních kliků na reklamy apod.! Za měsíc se dá maximálně nasurfovat 10 000 kreditů a pokud seženete 10 lidí, ti seženou 10 lidí, ti seženou 10 lidí, tak už máte pod sebou 10x10x10 = 1000 lidí a za každého člověka 10%, což je 1000 lidí x 1000 bodů = 1 000 000 bodů a to za jediný měsíc, s tím, že pouze 3 úrovně lidí, každý nasbíral pouze 10 aktivních členů. Přitom hodnota 1000 bodů je cca 12 centů, takže jste si vydělali za těch 1 000 000 bodů krásných 120 dolarů, což je cca 2400 korun a pokud tito lidé zůstanou aktivní budete dostávat svých 2400 korun každý měsíc do konce života a to byla jen ukázka toho když se to zvládne ve 3 úrovních, jaké by to asi bylo dosáhnout ve všech 10-ti? jen si spočítejte na kalkulačce 10 na desátou Ovšem jsou i neaktivní členové a ne, každý to ihned pochopí, je to ovšem velmi dobrý způsob jak zvyšovat svůj příjem Registrujte se přes můj odkaz a získejte další výhody, různé tipy, jak získávat lidi pod sebe, jak lidi naučit, aby získávali další lidi, další ověřené způsoby stabilního zisku a obecně moji podporu při Vašem osobním růstu. Registrujte se na: http://fr.20dollars2surf.com/?ref=668212 návod na registraci 1.Vložíte svůj E-mail a potvrdiíe JOIN na titulní stránce. 2 .Přepne Vás to na okno, kde stáhnete instalačku programu. 3 .Po nainstalování se přímo v programu zaregistrujete. 4 .Na e-mail vám příjde heslo které si uschovejte. 5 .Zapněte SurfBar, a vyděláváte.[/

Renda | 08.11.2012 13:49

reagovat

práce na doma

ahoj,podívejte se na tyto stránky, najdete tam jednoduchý a účinný způsob jak si vydělat na internetu. Veškeré potřebné informace najdeš na www.revolucni-prijem.cz/1CA065

unhappy.nurse | 07.03.2012 20:23

reagovat

platy sester

Pokud jsou sestry nuceny svým nenažraným managementem spolu s LÉKAŘI, kteří nikdy nebudou mít dost, pracovat pouze za volno, zatímco lékař v okresní nemocnici - a.s., má 2 až 3 neschopenky, když jde marodit, a sestra za svou 12 hodinovou směnu má směšný příplatek a volno, lékař má 400 Kč na hodinu, není možné jinak nazvat tento stav vykořisťováním. A co dělají odbory? K smíchu - vždyť jsou placeni stejným managementem! Shoda - UŽ TOHO MÁME DOST!!!!

Jan | 07.03.2012 06:51

reagovat

A CO OSTATNI???

DOBRÝ DEN, PO PŘEČTENÍ TÉTO DISKUZE SE PTÁM, ZDA TAKÉ VNÍMÁTE, ŽE V NEMOCNICÍCH NEJSTE SAMI??? CO OSTATNÍ PRACOVNÍCÍ - ÚDRŽBÁŘ, PRADLENA, MZDOVÁ ÚČETNÍ... NAPADLO VÁS NĚKDY, KOLIK BEROU ONI??? NEMAJÍ, NEDOSAHUJÍ ANI TOHO PRŮMERNÉHO PLATU, KTERYM SE TU RADA Z VAS OHANI. NAVIC MUSEJI DRZET USTA A SNASET URAZKY NENAZRANE DOKTORSKE CELADKY, KTERA PROHLASI ZE JE V NEMOCNICI NEPOTREBUJE... JE NACASE, ABY V LIDECH CHYTILI SAZE A PRISLI DO PRACE, NEPRALI, NEPOCITALI MZDY, NEOPRAVOVALI TECICI ZACHODY, UKRADENA PRKYNKA Z WC, POLAMANE KACHLICKA A VYCKALI, JAK SE TOHO CHOPI TA STRASNE SPATNE ZAPLACENA VRSTVA ZDRAVOTNIKU. V TETO ZEMI SE PO REVOLUCI POSTAVILO SPOUSTU NEMOCNIC, RADY Z NICH DIKY TOMU, ZE SE PATRICNE K TOMU BRAL U UST PERSONAL, KDYZ UZ JE POSTAVENO, REKNE SE, ZE PENIZE NEJSOU, NEBUDOU A ZE BY Z TECH NEMOCNIC MOHLY BYT HOTELY, NEBO LAZARETY TYPU MASH. V NEMOCNICICH VLADNE NAPROSTE ZNECHUCENI A V RADACH PROSTYCH ZAMESTNANCU, KTERI NEMAJI ANI TEN PRUMER, MNOZI JSOU MU NA HONY VZDALENI TO ZACINA VRIT - JEN DRZI ZATIM USTA DAL, PROTOZE PROSTE NENI KAM JINAM JIT. MIMOCHODEM, TO JEN KE SPOCITANI TECH, KTERI MAJI TECH 60000,- A VICE, TAK MNOZI Z OBSLUZNIHO PERSONALU NEMOCNIC, PO ODECTENI NAKLADU NA DOPRAVU DO ZAMESTNANI, OBEDY A DALSI NUTNE NAKLADY SOUVISEJICI S PRACI SE DOSTAVAJI POD HRANICI MINIMALNI MZDY. JE PAK OTAZKOU, ZE JSOU TAKOVI NADSENCI A NEJDOU RADEJI NA URAD PRACE, KDE BY SE O NE POSTARALI STEDREJI. BOHUZEL MUSIM KONSTATOVAT, ZE PO PROCTENI DISKUZE NEMAM JINY ZAVER, NEZ ZE ZDAVOTNICTVI JE V HLUBOKE KRIZI A ZASLEPENOST ZDRAVOTNIKU SAMA SEBOU JE NESKUTECNA.

nespokojená sestra | 05.03.2012 16:27

reagovat

platy sester v okresních nemocnicích

Je úplně skvělé,že nám lékaři neodešli na Německa, že jim byly zvýšeny platy, ovšem na úkor sester, jako v mnoha okresních nemocnicích, kde se platy sester snižují, aby mohly být zvýšeny platy lékařům. Možná, že by sestry měly uspořádat sbírku na ty chudáky s 60 000 platy, zvláště když průměrný plat je 3x nižší? Co kdyby sestry začaly dělat zadarmo? Vždyť je to jejich poslání!! Sestry jsou vystaveny zvůli svého vedení, copak se nenajde nikdo, kdo setrám může pomoci? Tím nemám na mysli paní Juráskovou, ta je k ničemu...

Bedřich Kratochvíl | 22.01.2011 22:10

reagovat

lékař x pojištovna

vzhledem k tomu,že jsem pracoval v několika státech EU a nyní ošetřuji velké množství cizinců tak mám určitý přehled o způsobu platby u lékaře v cizině resp.cizince u nás v české rep. Jediný plně kontrolovatelný system je v zásadě tzv pokladenský,kdy lékař může léčit dle svého nejlešího přesvědčení,doporučit pacientovi odpovídající léčbu a pacient pojištovny si úhradu předpokládaných doporučených výkonů předem dojedná se svoji pojištovnou.Pacient je přece pojištěncem pojištovny a ne lékaře !!!!!!!!!!!!!!!!!

janfait | 20.01.2011 22:08

reagovat

děkuji už jděte

Chtěl bych poslat vzkaz všem doktorům,kteří dali výpověď.Opravdu si zasloužíte vyšší platy?První moje dítě nedokážete vyléčit a druhé nyní bojuje o život.Podle mě nic neumíte a chcete statisíce.Jste ubozí a zasloužíte si odebrání diplomu. Jan Fait

Haftsteinová Jarmila | 04.01.2011 22:37

reagovat

dotaz

Pracuji ve zdravotnictví 37 let.Kromě dvou mateřských dovolených pracuji nepřetržitě,jsem registrovaná zdravotní sestra.Nyní již tři roky pracuji jako sestra na centrální sterilizaci v nemocnici.Do jaké platové třídy mohu být zařazena? Děkuji Haftsteinová

lidatr | 15.10.2010 13:21

reagovat

Výdělek na netu

domácí práce , práce z domova ,práce na PC , brigáda , výdělek na internetu , výdělek na internetu , jistý příjem , peníze , příležitost pro všechny , práce na internetu www.krasavice.prace112.cz

Ludmila | 17.09.2010 10:14

reagovat

pomoc při finanční tísni

Dobrý den. Jen jsem chtěla nabídnout kontakt na pomoc při finanční tísni. Je smutné, že jsou lidé, kteří těží ze zoufalství jiných. Několikrát jsem se též nechala napálit. Byla jsem též v podobné situaci, vyřešit vše oddlužením a ne půjčkou, ale kde? Asi se na mě usmálo štěstí. Přišla mi do cesty společnost SOS Dluhy z Mladé Boleslavi s pomocí oddlužení. Pátrala jsem po netu, abych o ní něco zjistila. Nenašla jsem jediné špatné slovo na tuto společnost. Proto si dovoluji svěřit se Vám, abyste věděli, že existují i společnosti s lidským srdcem, které své sliby plní a lidem opravdu pomohou. Budete - li mít nějaký dotaz, určitě se jich zeptejte. Ludmila

1 | 2 | 3 další

Medical Services

Komplexní edukační servis ve zdravotnictví

více informací

NOVÝ E-SHOP s medicínskou literaturou

MF logo
MF logo wide